|

BADMINTON OVERDAG VOOR 55+ SENIOREN, GROOT SUCCES!

Enkele enthousiaste Lunterse badmintonspelers hebben het initiatief genomen om samen met vereniging Veerkracht en Sportservice Ede een mogelijkheid te creëren voor mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder om overdag badminton te kunnen spelen.

Sinds 28 september is gestart op de donderdagen van 14:30 tot 16:00 uur en inmiddels wordt er volop gespeeld in zaal 3 van Ut Sporthuus. Dit zaaldeel beschikt over 3 badmintonvelden en Veerkracht voorziet in alle materialen die benodigd zijn om ontspannen en recreatief te kunnen spelen.
De teams worden samengesteld door middel van loting zodat iedereen ongeacht niveau wel eens met elkaar speelt. Er ontstaat zo een hechte groep en na afloop is er zeker tijd en gelegenheid voor koffie of een drankje. Er begint zich een leuke groep te vormen van mannen en vrouwen uit diverse kernen van de gemeente Ede.

Bijzonder van dit concept is dat er €5,- betaald wordt per donderdag dat men aanwezig is. Dus geen verplichting of lidmaatschap met jaarlijkse contributie.
Heeft u zelf eigen rackets, neem ze mee maar er zijn ook altijd goede aanwezig om het spel uit te proberen.

Dit is weer een mooi initiatief in Lunteren om onze senioren mentaal en fysiek gezond te houden. Er zijn inmiddels meer dan genoeg aanmeldingen om dit een succes te laten zijn maar er is altijd plaats voor meer belangstellenden. De vorige week is zelfs aanvullend gebruik gemaakt van zaal 2 om extra speelvelden te hebben. Voor vragen en/of aanmelding: www.veerkrachtlunteren.nl of bel 0651492740.

Delen op social media: