55+ Badminton

Badminton vereniging Veerkracht en stichting Ut Sporthuus hebben in samenwerking met Sportservice Ede een mogelijkheid gecreëerd voor mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder om overdag badminton te kunnen spelen.

Op donderdagen van 14:30 tot 16:00 uur wordt gespeeld in zaal 3 van Ut Sporthuus. Dit zaaldeel beschikt over 3 badmintonvelden en Veerkracht voorziet in alle materialen die benodigd zijn om ontspannen en recreatief te kunnen spelen. Regelmatig melden zich 16 of meer spelers en dan wordt zaal 2 erbij gehuurd om iedereen volop te kunnen laten spelen.

De teams worden samengesteld door middel van het trekken van een label zodat iedereen ongeacht niveau wel eens met elkaar speelt. Er ontstaat zo een hechte groep die bij gelegenheid restaurant De Wormshoef na afloop weet te vinden.

Bijzonder van dit concept is dat er €5,- betaald wordt per donderdag dat men aanwezig is. Dus geen verplichting of lidmaatschap met jaarlijkse contributie. Vooraf aan het spelen wordt een goede warming-up verzorgd.

Heeft u zelf eigen rackets, neem ze mee maar er zijn ook altijd goede rackets aanwezig om het spel uit te proberen. Er wordt gespeeld met trage, geel gekleurde wedstrijdshuttles die voor oudere ogen ook goed te zien zijn.

Dit is weer een mooi initiatief in Lunteren om onze senioren mentaal en fysiek gezond te houden. Er is nu al een poule van 25 spelers waarvan de helft altijd aanwezig is.

Bij Veerkracht kunt u ook als lid op maandag- en donderdagavond spelen en training krijgen.
Klik hier voor meer informatie.

Delen op social media: