Lid worden

  • Heb je interesse om Badminton te gaan spelen? Wij bieden je volop mogelijkheden op diverse niveaus. Bij onze Badmintonclub bieden we je de mogelijkheid om te trainen, recreatief en competitief te spelen. In onze sporthal hebben we de beschikking over 6 banen die bij aankomst direct bespeelbaar zijn.

Speeltijden zijn:
elke maandag: 20:15- 22:45 uur en donderdag avond: 20:00 – 22:00 uur
in ‘Ut Sporthuus’ Wormshoefweg 6, 6741 ZG Lunteren

Je kunt eerst een maand op proef komen spelen om te zien of badminton echt jouw sport/ontspanning is. Badmintonrackets zijn aanwezig.

NU AANMELDEN

  • De maandelijkse contributie bedraagt €20,00 (geen inschrijfgeld) en wordt ieder jaar in de jaarvergadering opnieuw vastgesteld.
  • 50% korting op contributie voor studerenden van 18 t/m 24.
  • Er is ook de mogelijkheid om een 20-rittenkaart voor de prijs van €120,00 te kopen voor personen in onregelmatige dienst cq gedurende het seizoen niet in de gelegenheid zijn wekelijks te komen. Hierover contact opnemen met de voorzitter.

Lid worden

Inschrijfformulier nieuwe leden
Uw emailadres
Bevestig uw emailadres

Doorlopende machtiging inning maandelijkse contributie.
Ondergetekende verleent de penningmeester van BC Veerkracht toestemming om maandelijks doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank met als doel de contributie af te schrijven per eerste van elke maand. De maandelijkse contributie bedraagt €20,00 en wordt ieder jaar in de jaarvergadering opnieuw vastgesteld.


reCAPTCHA
Bezig met versturen