Lid worden

  • Heb je interesse om Badminton te gaan spelen? Wij bieden je volop mogelijkheden op diverse niveaus. Bij onze Badmintonclub bieden we je de mogelijkheid om te trainen, recreatief en competitief te spelen. In onze sporthal hebben we de beschikking over 3 banen die bij aankomst direct bespeelbaar zijn.

Speeltijden voor leden zijn:
elke maandag: 20:00- 22:30 uur en donderdag avond: 20:00 – 22:00 uur
in ‘Ut Sporthuus’ Wormshoefweg 6, 6741 ZG Lunteren

Je kunt drie keer op proef komen spelen om te zien of badminton echt jouw sport/ontspanning is. Badmintonrackets zijn aanwezig..

NU AANMELDEN

  • De maandelijkse contributie bedraagt €20,00 (geen inschrijfgeld) en wordt ieder jaar in de jaarvergadering opnieuw vastgesteld.
  • Studerende jongeren kunnen korting krijgen op de contributie (ca 25%) – in overleg.
  • Er is ook de mogelijkheid om een 20-rittenkaart te kopen voor personen in onregelmatige dienst cq gedurende het seizoen niet in de gelegenheid zijn wekelijks te komen. Hierover contact opnemen met de voorzitter.

Lid worden

Inschrijfformulier nieuwe leden
Uw emailadres
Bevestig uw emailadres

Doorlopende machtiging inning maandelijkse contributie.
Ondergetekende verleent de penningmeester van BC Veerkracht toestemming om maandelijks doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank met als doel de contributie af te schrijven per eerste van elke maand. De maandelijkse contributie bedraagt €20,00 en wordt ieder jaar in de jaarvergadering opnieuw vastgesteld. Meer over wat lidmaatschap inhoudt is terug te vinden on het reglement op deze website.


reCAPTCHA
Bezig met versturen

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Veerkracht, zonder dat het jou een cent extra kost!