Sponsoring mogelijkheden

Bij de Badminton Club …, spelend in het ‘Ut Sporthuus’ Wormshoefweg 6, 6741 ZG Lunteren, zijn er legio sponsormogelijkheden, zoals:

  • toernooisponsoring
  • materiaalsponsoring shuttles/rackets
  • advertenteren op onze website
  • sponsoring van de kleding

Bij al deze vormen van sponsoring geldt dat de bedrijfslogo’s van de sponsors afwisselend worden geplaatst bij de kopij op de website van de vereniging en standaard worden geplaatst op de overzichtpagina van de sponsors.

Voorts is het zo dat als u als sponsor speciale wensen heeft, er altijd nauwgezet gekeken wordt of deze wensen vervuld kunnen worden. Kortom de vereniging probeert maatwerk te leveren.

Adverteren op onze website

Badminton Club … heeft een actuele website die goed bezocht wordt en waar een ieder van alles kan vinden over de vereniging.

Als u gaat adverteren op onze website wordt uw logo en/of de bedrijfnaam vermeld op de sponsorpagina van de website. Het aanklikken van uw sponsorlogo betekent dat men automatisch naar uw website wordt geloodst. Daarnaast rouleert uw advertentie over alle websitepagina’s en ook daar is één klik voldoende om op uw website te komen. U kunt al adverteren op onze website vanaf € 90,– per jaar .

Sponserpakketen per jaar

OPTIE 1 € 150,-Shuttle sponsor:– Shuttlekokers met logo sponsor.- Logo op de website.

OPTIE 2 € 220,- Bordsponsor *- Bord naast de baan bij thuiswedstrijden.- Logo op de website.* Bord wordt door sponsor aangeleverd! 

OPTIE 3 € 450,-Shirtsponsor *– Shirtsponsoring met groot logo op voorzijde shirt, shirt wordt gedragen bij uit en thuis wedstrijden.- Foto van het gesponsorde team in sponsorshirt op website.- Logo op de website.* Exclusief 1 of 2 shirts per speler en drukkosten.

Bij alle opties heeft u een advertentie met een afmeting van 125 x 125 pixels en is roulerend op alle pagina’s met sidebar te zien. Met link naar uw website.

Adverteren op deze websiteBanner 1: € 90,- per jaar. Banner heeft een afmeting van 125 x 125 pixels en is roulerend op alle pagina’s met sidebar te zien. Met link naar uw website.Banner 2: € 150 per jaar:Banner heeft een afmeting van 700 x 90 pixels en is roulerend op alle pagina’s. Met link naar uw website.Combinatie van Banner 1 en 2 per jaar € 190,-