Badminton voor 55+ senioren nieuw initiatief in Lunteren

Badminton vereniging Veerkracht en stichting Ut Sporthuus hebben in samenwerking met Sportservice Ede een mogelijkheid gecreëerd voor mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder om overdag badminton te kunnen spelen.

Vanaf 28 september gaat er op donderdagen van 14:30 tot 16:00 uur gespeeld worden in zaal 3 van Ut Sporthuus. Dit zaaldeel beschikt over 3 badmintonvelden en Veerkracht voorziet in alle materialen die benodigd zijn om ontspannen en recreatief te kunnen spelen.

De teams worden samengesteld door middel van loting zodat iedereen ongeacht niveau wel eens met elkaar speelt. Er ontstaat zo een hechte groep en na afloop is er zeker tijd en gelegenheid voor koffie of een drankje.

Bijzonder van dit concept is dat er €5,- betaald wordt per donderdag dat men aanwezig is. Dus geen verplichting of lidmaatschap met jaarlijkse contributie.

Heeft u zelf eigen rackets, neem ze mee maar er zijn ook altijd goede rackets aanwezig om het spel uit te proberen.

Dit is weer een mooi initiatief in Lunteren om onze senioren mentaal en fysiek gezond te houden. Er zijn nu al voldoende aanmeldingen om dit een succes te laten worden maar er is altijd plaats voor meer belangstellenden. Desnoods huren we er een zaaldeel bij!

Delen op social media: