Nieuwe naam is bekend!

Aan de deelnemers van de prijsvraag!
Enige weken geleden hebben we aangekondigd dat de huidige badmintonvereniging in Lunteren op eigen benen verder gaat. We hebben de inwoners van Lunteren uitgenodigd mee te denken over een naam voor de nieuwe vereniging.

In totaal hebben 31 personen deelgenomen aan de zoektocht naar de nieuwe naam en er zijn veel mooie en leuke suggesties gedaan. Een jury van 3 mensen heeft zich gebogen over de keuze van de naam en had het zeker niet makkelijk. De jury heeft uiteindelijk gekozen voor VEERKRACHT. Inzender van deze naam is Evert Jan Moraal te Lunteren, die daarmee twee maanden gratis lidmaatschap wint.

De officiële naam wordt : Badmintonvereniging Veerkracht Lunteren. Voor informatie over onze vereniging kunt u bellen met 06-53 74 20 34. Speeltijden van Veerkracht in Ut Sporthuus zijn: Maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur en donderdagavond van 21.00 tot 22.30 uur

U bent van harte welkom om een keer te komen kijken en meespelen. Zo kunt u kennismaken met deze sport die leuk en uitdagend is voor zowel mannen als vrouwen en voor alle leeftijden.

MvG
Namens,
Veerkracht Lunteren
Henk Ouderdorp

Delen op social media: