Veerkracht Lunteren en Albert Heijn Lunteren zetten bijzonder 1-2-tje op!

Hierbij wordt u van harte uitgenodigd voor de kick off van de ClubFund actie van Veerkracht Lunteren en Albert Heijn Lunteren. Deze kick off vindt plaats op19-03-2022 11.00 bij Albert Heijn Lunteren.

Tijdens deze kick off zal het startsein worden gegeven van de Albert Heijn Lunteren ClubFund actie.

Samen met Albert Heijn Lunteren heeft Veerkracht Lunteren een unieke spaaractie opgezet. Wat ons betreft een heel bijzonder 1-2-tje tussen de club en Albert Heijn Lunteren.

Download PDF

Klik op de afbeelding rechts om de PDF te downloaden.

Wat gaan we doen:

  • iedere speler krijgt een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke Veerkracht Lunteren-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn
  • een bidon, poster, telefoonhoesje, broodtrommel, drinkbeker maar ook badslippers en andere orignele artikelen
  • bij Albert Heijn Lunteren kun je vervolgens van 20-03-2022 tot 15-05-2022 sparen voor gratis fanartikelen.
  • bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen.
  • natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
  • er zijn artikelen met het Veerkracht Lunteren-logo erop;
  • een heel mooi gedeelte van de bestedingen in de fanshop vloeit direct in de clubkas van Veerkracht Lunteren! Je spaart dus niet alleen voor jezelf…maar ook voor de club.
  • naast de persoonlijke fanshop is er ook een algemene fanshop www.clubfund.nl/veerkrachtlunteren met hierin alle fanartikelen met alleen het clublogo. In deze fanshop kunnen alle mensen makkelijk hun Veerkracht Lunteren-Fanartikelen bestellen en het met Albert Heijn Lunteren ClubFund-punten afrekenen.

Ieder lid ontvangt een persoonlijke actiefolder met hierin alle informatie waarmee men eenvoudig aan de slag kan! Zorg dus dat je die snel in je bezit hebt.

Albert Heijn hoopt u 19-03-2022 11.00  te mogen verwelkomen!

Delen op social media: